Краят на една ера: Серина Уилямс слага край на шеметната си кариера

Серина Уилямс ще сложи край на знаменитата си тенис кариера, като по всяка вероятност това ще се случи на тазгодишния US Open – това обяви самата тя в интервю за американското списание Vogue. След 27 години на професионалната сцена легендарната американка споделя, че колкото и силна да е любовта ѝ към тениса, тя е готова да продължи напред и да се отдаде на семейството си.

Въпреки това ни остават още няколко седмици, в които ще можем да се насладим на играта на 23-кратната шампионка от Шлема, тъй като участието ѝ в Торонто продължава, а впоследствие ще я видим в действие и на турнира в Синсинати, преди да се отправи към най-вероятно последната спирка в професионалната си кариера – Открито първенство на САЩ.

„Идва момент в живота, когато трябва да решим да поемем в друга посока. Това винаги е трудно, когато обичаш нещо толкова силно. Боже мой, обичам тениса. Но сега обратното броене започна. Трябва да се съсредоточа върху това да бъда майка, духовните си цели и най-накрая да открия една различна, но просто вълнуваща Серина. Ще се насладя на следващите няколко седмици“, сподели бившата №1 в профила си в Instagram.

Източник: tennis.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *