Осем номинации за листата на ДПС направиха в Момчилград

Нов живот

Общо осем номинации за листата на ДПС за предсрочните парламентарни избори на 2 октомври бяха направени по време на разширеното заседание на общинския съвет на Движението за права и свободи в Момчилград. Номинирани бяха почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган, председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, зам.-председателят на ДПС и кмет на община Кърджали д-р инж. Хасан Азис, областният лидер на ДПС Ресми Мурад, народните представители в 47-ото Народно събрание Мукаддес Налбант, Байрам Байрам, Адлен Шефкед и Павлин Кръстев.

На заседанието бяха разгледани правилата, процедурите и критериите за номиниране на кандидати за народни представители от листата на ДПС. Основното условие е кандидатите да бъдат избираеми личности с обществен авторитет, които споделят идеите на ДПС и на либерализма.

Областният председател на ДПС Ресми Мурад даде висока оценка на общинската структура в Момчилград за постигнатите резултати за последните три предизборни кампании.

„Вярвам, че отново ще положите максимални усилия за успех на ДПС на изборите на 2 октомври. Връзката, която поддържате с вашите близки и роднини извън Момчилград, е жизненоважна, за да не се откъснат те от обществения живот на общината“, каза още Ресми Мурад.

Общинският председател на ДПС Айхан Осман увери, че организацията в Момчилград е в кондиция и готова за предстоящите избори.

„Целта ни е да се мобилизираме максимално, за да достигнем очакваните от нас резултати. Ежедневно сме сред хората, познаваме техните проблеми и правим възможното, за да ги разрешим. Убеден съм, че жителите на община Момчилград ще дадат своята оценка за усилията ни като ни подкрепят на изборите през октомври“, отбеляза Айхан Осман.

Кметът на Община Момчилград Илкнур Кязим благодари на общинската организация за подкрепата и активната работа.

„Никой от нас не е очаквал толкова много кризи. За съжаление политическата криза се отрази най-негативно върху общините. Правителството на Кирил Петков така и не разбра за проблемите на малките населени места. Вярваме, че след изборите на 2 октомври България ще има адекватно управление, което ще чува гласа на всички български граждани и ще работи с грижа за хората“, заяви Илкнур Кязим.

„Парламентарната група на ДПС действа изключително професионално, екипно и като едно цяло по време на 47-ото Народно събрание. Надявам се, че взаимното доверие между ДПС и гражданите за решаването на проблеми ще продължи и занапред“, каза зам.-председателят на последните три народни събрания Мукаддес Налбант.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *