COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил  Ниво 1 Днес (25); 28/09 (27 ↓) ; 29/09 (27 ↓) ; 30/09 (25 ↓)

Калоян Методиев: Служебният кабинет на Радев одобрява рекордните 250 сделки за над 1 млрд. евр

Бившият началник на кабинета на президента Румен Радев Калоян Методиев призова във Фейсбук държавният глава  да каже къде е изпратил днес българско оръжие и да не се крие зад служебни министри.

„Излизат редица разкрития къде отива българското оръжие и аз недоумявам как министърът на икономиката ще обясни на българите и на левите хора, че българското оръжие подхранва този конфликт“, заяви Румен Радев на 27 април.

Днес, служебният кабинет на Радев одобрява рекордните 250 сделки за над 1 млрд. евро за абсолютно същите дестинации и фирми, които бяха и през април, но в пъти по-малко.

Президентът е символ на политическа наглост. Нека сега отговори на „българите и левите хора“ къде изпрати днес българско оръжие. Да не се крие зад нефелния си министър, а да излезе и да повтори като мъж и държавен глава опорката, която изфабрикува и набиваше месеци наред, за да сваля правителството.

И го извърши лично и през кръг от говорители около президентството и от ГЕРБ. Гледайте го какво прави, а не го слушайте. И го питайте кой, където го види същите въпроси, които задаваше то, пише Калоян Методиев.

Източник: Епицентър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.