Мустафа Карадайъ водач на листата в Кърджали, реши Областния предизборен щаб на ДПС

Нов живот

Председателят на ДПС  Мустафа Карадайъ да води кандидат-депутатската листа в 9-ти МИР-Кърджали на предстоящите извънредни избори за народно събрание, реши единодушно на разширено заседание Областният предизборен щаб на ДПС в Кърджали. Това съобщават от пресцентъра на партията.

Председателят на ОблС на ДПС Ресми Мурад запозна присъстващите с номинациите на разширените заседания на 7-те общински организации на движението и на ОблС на МДПС.Общо 26 са предложени за кандидат народни представители , 5 от тях си направиха самоотвод.В София ще се изпрати списък с 21 имена за листата в Кърджали, от които 10 ще се включат в регионалната листа. Сред направилите си самоотвод е зам.-председателят на ДПС и кмет на Кърджали д-р инж.Хасан Азис.

Ресми Мурад посочи, че на тези избори ДПС има уникалния шанс да постигне исторически успех.Според него в Кърджали движението има шанс да спечели и петия мандат.

Имаме достатъчно организационен опит и политическа мотивация, в нашите възможности е да си поставим цел 5 от 5, подчерта д-р инж.Хасан Азис. Ситуацията е благоприятна за нас, необходима е мобилизация на целия актив, за да спечелим всичките 5 мандата в Кърджали, посочи той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *