ИТН ще бъде решаващ фактор за съставяне на следващото правителство

  • Партията откри предизборната си кампания в Кърджали
  • Всички в листата са местни хора, разпознаваеми личности

Валентина ИВАНОВА

Партия «Има такъв народ» даде старт на своята предизборна кампания в Девети многомандатен изборен район-Кърджали за насрочения за 2 октомври вот.

Областният координатор и водач на листата Юлия Чортленева изтъкна, че листата на партия „Има такъв народ“ се състои изцяло от хора, които работят и живеят в област Кърджали, които са членове на организация от самото начало, хора, разпознаваеми за избирателя.

За година и половина ни предстои четвърти вот, в който очакваме гражданите да дадат своя глас и да изберат тези, които смятат, че ще ги представляват най-добре в Народното събрание. Целта на нашата партия е да спечелим един от петте мандата в 9-и МИР Кърджали. Изключително съм щастлива и горда, и в същото време осъзнавам колко голяма отговорност е от това да бъда водач на листата в областта“, каза Юлия Чортленева.

В подкрепа на кърджалийската организация за откриването пристигна и доц. д-р Силви Кирилов

Тя представи своите колеги-кандидати за народни представители: На второ място е Ялчън Местанли – магистър по финанси и банково дело, общински координатор на партията в Момчилград, трети – юристът Наско Сапунджиев, дългогодишен началник на РПУ-Кирково, общински координатор на ИТН в Кирково, в момента адвокат.

Четвърта в листата е Господинка Милева – магистър по химия, педагог, общински координатор в Крумовград,

Виктор Луков – специалист „Архитектурно проектиране и благоустройство“ е младото попълнение в листата на партията.

Последните двама в листата са Азис Сар – животновъд, общински координатор в Ардино, бивш кмет на село Бял извор и Стефка Николова – финансист.

Областният координатор на партията е водач на кандидатската листа

„Листата представлява голяма част от общините в областта ни. Надявам се, че излизайки с лицата си, ще спечелим доверието и подкрепата на избирателите, добави Юлия Чортленева.

В подкрепа на кърджалийската организация за откриването пристигна и доц. д-р Силви Кирилов, депутат в последните три парламента, избран от Хасково, който откри 47-мото народно събрание като най-възрастният народен представител.

Тази изборна кампания е по-спокойна, но виждате в медиите, че ИТН отново е подложена на атаки. Ние сме наясно какво ни предстои и не се страхуваме. Броят ни за непредсказуеми, а ние сме независими и това плаши някои политици.

Хората, организирали този политически проект, са показали през годините, че са морални, устойчиви и могат да понасят удари и, въпреки действията срещу тях, са излизали с чест и достойнство. И след тази кампания съм сигурен, че ИТН ще бъде непреодолим фактор за съставяне на следващото българско правителство, заяви доц. Кирилов и призова: Сами срещу всички, заедно с вас! Гласувайте за №19 на предсрочните избори на 2 октомври.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!