Талант на футболна академия „Арда 1924“ премина в Лудогорец

Галина АВРЕНЛИЕВА

Един от големите таланти на ФК „Арда 1924″ Тимур Мустафа премина успешен пробен период в една от най-добрите школи в България и вече е в редиците на разградчани. Това съобщиха за “ Нов живот“ от ръководството на футболната академия в Кърджали.
От там изтъкват, че Тимур разполага с много добри качества, като през изминалия сезон е отбелязал седемнадесет гола за кърджалийската школа. Така лидерските му качества не остават незабелязани и от настоящият сезон той беше с капитанската лента при набор 2009. Тими, както го наричат приятелите му е преминал през всичките гарнитури на ФК „Арда 1924“.
Припомняме, че за последната година той заедно със своите съотборници спечелиха три от четирите турнира, в които участваха, като в единият от тях завършиха втори.  Всички в школата са единодушни, че развитието и прогреса на Тимур наистина е страхотен и приносът му за успехите на отбора е сериозен.
Днес на изпроводяк, капитанът на кърджалийци бе изпратен подобаващо от своите съотборници, вече бившите му треньори Янко Янев и Костадин Бейчев и от президента на академията Альоша Синабов, които му обещаха, че вратите на футболният му дом в Кърджали винаги ще бъдат отворени за него.
Тимур неведнъж е споделял, че именно на двамата специалисти дължи развитието на своя безспорен талант през годините, а днес на раздяла дори се просълзи и благодари на всички, които го изпратиха и му пожелаха късмет в новото предизвикателство с което никой няма съмнение, че Тимур ще се справи с много хъс и себераздаване, които е наследил от спортистите в семейството си!
Ръководството на академията благодари на Тимур и семейството му за лоялността и отдадеността през годините, като им пожелава много късмет и сбъдване на всички мечти на зеления терен!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *