Сребърни и бронзови отличия завоюваха състезателите от РК „Спорт и здраве” Кърджали на международен фестивал

Павел ТЕНЧЕВ

20 състезатели от Работнически клуб „Спорт и здраве” – Кърджали в четири дисциплини – волейбол, стрийтбол, дартст и тенис, завоюваха редица сребърни и бронзови медали и купи на провелия се от 14 до 18 септември 31-ви международен летен фестивал „Спорт за всички”, който се проведе в град Будва, Черна гора. Това съобщи председателя Управителния съвет на клуба Иванка Караколева.

По думите й конкуренцията е била много силна като във спортния форум са участвали над 500 състезатели от 15 вида спорт. Те са били представители на 6 държави България, Сърбия, Черна гора, Северна Македония, Румъния и Полша.

Сребърни медали завоюваха отборите ни по стрийтбол и дартс – жени, както и Надя Убчева в индивидуалното класиране в тениса на корт. А с бронз се окичиха момчетата от волейболния отбор на Кирково, разказа Иванка Караколева.

Изключително съм удовлетворена от представянето на нашите момчета и момичета. Те не са професионални спортисти и тук става дума наистина за работнически спорт, коментира Иванка Караколева.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *