COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил  Ниво 1 Днес (25); 28/09 (27 ↓) ; 29/09 (27 ↓) ; 30/09 (25 ↓)

Ротари клуб Кърджали с парично дарение за бедстващите в Карловско Средствата ще бъдат насочени за закупуване на нова битова техника, приоритет е набавянето на хладилници

Георги КУЛОВ

Членовете на Ротари клуб Кърджали подготвиха значимо парично дарение за бедстващите жители на пострадалите от наводнения села в Карловско. По традиция сумата не се оповестява пред медиите. Средствата ще бъдат приведени на Ротари клуб Карлово, който е проучил нуждите на пострадалите.

Дарените от нас средства ще се насочат към закупуване на нова битова техника. Приоритет ще има набавянето на хладилници, тъй като постъпват много дарени хранителни продукти, които не могат да се съхраняват. Това сподели за медиите президентът на Ротари клуб Кърджали Невин Караджа.

Събирането на средства за бедстващите от Карловско от ротарианците е една от инициативите на Невин Караджа и новия борд на клуба, които бяха избрани за новата ротарианска година.

Един от приоритетите на новото ръководство е солидарността. Невин Караджа прикани ротарианците от клуба заедно през тази ротарианска година да преоткрият Ротари, да преоткрият приятелството.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.