В Кърджали се носи предизборен мирис на асфалт

Нов живот

В празничния 22 септември, докато политици и администратори поднасят венци пред Паметника на освободителите, машини и хора работят усилено по полагане на асфалт в междублокови пространства в Кърджали, видя репортер на „Нов живот“. В задния двор между жилищните кооперации на улица „Булаир“  и ул. „Сан Стефано“ активно се запълват дупки и се изкърпва платното.

Бабите, насядали по пейките, се кръстят, дядовците се маят дали предстоящите избори не са предизвикали раздвижването. С две думи, живущите гледат с изненада картинка, каквато не са виждали повече от 20 години.

3 Отговори

  1. Анонимен каза:

    Това което показвате да не би да е асфалтиране. Това са само кръпки със срок около година. Иначе гражданите си плащат данъците, а сега и данъци за така наречената синя зона. Можем само да се гордеем, че сме в ЕС. Къде отидоха годините когато се правеше по улиците в града трайно асфалтово покритие. И фразата която е актуална : Икономията е майка на мизерията вече 33 години.

  2. Анонимен каза:

    Кръпките са по-важни от цялостното асфалтиране. За това сме най-бедната държава в ЕС . Голяма работа, че не сте публикували написаното. За сега сме много по-зле отколкото при Тодор Живков.

  3. Анонимен каза:

    На околовръстно трябва да мирише с тия кръпки не се лъжат хората вече

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *