На 1 октомври стартира Ден на отворени врати в Общински детски комплекс

На 1 октомври с „Ден на отворените врати“ ще стартира новата учебна творческа година в Общински детски комплекс гр.Кърджали. ОДК кани децата, учениците и техните родители, в съботния ден от 10.00 ч. до 12.00 ч., да се запознаят с работата на предлаганите клубове и школи и с техните ръководители.

През тази учебна година ОДК предлага занимания в 20 разнообразни клубове и школи в областта на науката, изкуствата и спорта – школа по изобразително изкуство, детска вокална група, школа за модерни и спортни танци, театрални студия, радиоклуб „Детски свят“, школа по фотография, школа по математика, школа по етнография и краезнание, Детски и младежки парламент, клубове за здраве и природа и др.

В заниманията по интереси могат да се включат деца и ученици от предучилищна група до 12 клас, които са активни и имат разностранни интереси. Обучението в ОДК е безплатно и дава възможност на децата за личностна изява, да развиват творческия си потенциал, да надграждат своите умения и знания,  както и да участват в различни конкурси, програми и тържества.

Клубовете, школите и съставите  са съобразени с желанията, интересите и свободното време на децата и учениците и се ръководят от доказали се педагози.

Родителите могат да запишат децата си лично в сградата на ОДК или да подадат сканирани заявления по електронната поща до 1 октомври 2022 г. Формуляр на  „Заявление за записване“ може да се изтегли от сайта на комплекса.

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *