Група „Фолклорна мозайка” от ПГ Транспорт с две участия в празничната програма на община Крумовград

Както вестник „ Нов живот“ вече информира читателите си, община Крумовград участва за първа година в Националният конкурс на „Нестле България“ за спонсорство на общински проект – „Нестле за Живей Активно! 2022“, в който инициативата има за цел да насърчи физическата активност и балансираното хранене в България.

Групата „Фолклорна мозайка” от ПГ по транспорт участва самостоятелно и с индивидуално изпълнение в танцовото надиграване и надпяване за различни възрасти, организирано от общината. Много настроение,  ведра обстановка и заслужени аплодисменти съпътстваха изпълненията на групата. За индивидуалното си изпълнение Севинч Мустафа получи плакет и грамота, същата награда получи и групата ни.

Изявите ни не спряха дотук. По лична покана на кмета на общината  Себихан Мехмед  „Фолклорна мозайка“ участва и в концертната програма на първия панаирен ден в Крумовград.

Заслужените овации на публиката бяха както за групата, така и за деветокласника Стефан Узунов,на допълнителна подкрепа към РЦПППО-Кърджали, за когото това е втора публична изява на голяма сцена и много голям успех в личното му израстване, защото за него песента е живот.

Севджан МУСТАФА, 11 клас
от клуба на младия журналист при ПГ по транспорт в Крумовград
Снимки: Анна ИВАНОВА

  

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *