Всеки учител в СУ Васил Левски в Крумовград получи картичка за празника

Нов живот

Всеки учител в СУ „Васил Левски“ в Крумовград получи картичка за по случай Международния ден на учителя. По същия повод ученици от трети клас изнесоха  рецитал: „На учителя с любов“. Своята любов и признателност третокласниците засвидетелстваха и с картини, които подредиха в кът за учителя във фоайето на II етаж в сградата на начален етап. С изключително топли думи, пожелания и признания, бяха поднесени цветя на  любимите учители.

На тях, учителите, които ги водят  към знание и просвета, пожелаха здраве и  силен дух, да  продължават да ги учат да мечтаят, да превземат висини в областта на науката и културата, да ги поощряват, за да разгръщат уменията и таланта си и да бъдат преди всичко добри хора!

През всички междучасия за учителите звучаха музикални изпълнения, които повишиха самочувствието им като учители.

По предложение на ЮНЕСКО – Организацията на обединените нации за образование, наука и култура – на 5 октомври у нас и в още над 100 страни по света се отбелязва Денят на учителя. В този ден международната общественост изразява своята почит към учителите и към техния всеотдаен и неуморен труд. Професията „учител“ е достойна за уважение във всички култури и общества, защото изгражда бъдещето на всяка нация

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *