Предстои откриване на обновения училищен двор в Неделино

Валентина ИВАНОВА

В община Неделино продължават дейностите по инвестиционната програма. Някои проекти са пред приключване, по други работата продължава. Амбициите на екипа на кмета Боян Кехайов са насочени към подобряване на градската среда, инфраструктурата и улесняване живота на жителите.

Към финал е мащабният проект за модернизация на дворното пространство в Средно училище „Св.Св.Кирил и Методий“ в Неделино. Той е финанасиран от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони и е на стойност над 680 хиляди лева, като около 100 хиляди лева е националното участие.

Улица „Шина Андреева“

Стартира подмяната на водопроводната мрежа на една от най-дългите улици в град Неделино „Шина Андреева“ /1100 метра/. Дружество „ВиК“ – Смолян е осигурило средствата за нов водопровод на седем улици. Освен „Шина Андреева“ нови тръби ще има и на улиците „Стръмни рид“, „Първи май“ „Баба Тонка“, „Акация“, „Крайречна“ и „Ивайло“.

Участък от пътя за Ангелови колиби

Строителни дейност кипят в цялата община, а не само в Неделино. Започна полагането на асфалта на пътя за село Дуня и на пътната отсечка село Диманово-село Кочани. Бетонира се улица в село Тънка бара и частично участък от пътя за Ангелови колиби /Алишанови/.

Готов е подмененият покрив на помпената станция в село Козарка.

Село Гърнати

пътната отсечка село Диманово-село Кочани

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *