Четири са пътните произшествия в областта в петък и събота

Нов живот

78-годишен е бил настанен в болница, след като катастрофирал с АТВ. На 29 октомври около 17 часа водачът се придвижвал с нерегистрираното моторно превозно средство в село Луличка, загубил  контрол над управлението и се преобърнал. Пострадалият бил прегледан във Филиала на спешна помощ в Крумовград, транспортиран в Кърджали и настанен под наблюдение в болницата. Взета е кръвна проба за анализ. Съставен е акт по ЗДвП.

Без пострадали са останалите три произшествия.

На 28 октомври около 11,20 часа 18-годишен с „Опел“ загубил контрол над управлението и се блъснал в стълб на светофарна уредба на бул.“Беломорски“ в Кърджали. Не е констатирана употреба на алкохол.

На 29 октомври около 1,30 часа в землището на село Върхари 20-годишен с „Мерцедес“ загубил контрол над управлението и блъснал крава. Екип на пожарната служба в Момчилград отстранил домашното животно от пътното платно. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП. 39-годишен с „Мерцедес“ блъснал лек автомобил „Тойота“, чийто водач намалил скоростта пред пешеходна пътека на бул.“България“ в Кърджали. Не е констатирана употреба на алкохол. Съставен е акт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *