Ла Фурия ще зимува на върха в първенството по мини футбол в Кърджали

Нов живот

Вицешампионът от миналата година Ла Фурия ще зимува на върха в първенството по мини футбол в Кърджали за сезон2022/ 2023. Това се потвърди днес след победата срещу втория във временното класиране Wolves, станала през изминалия уикенд.

В един равностоен мач, в който не игра лидерът на „вълците“ Шабан Исмаил поради наказание, крумовградчани отново взеха своето след победа с 4:1. Освен Исмаил, не малко футболисти липсваха и при момчетата от Ла Фурия, но двата отбора показаха добра продукция в духа на феърплея, подхождаща на достойни лидера в класирането.

Крумовградчани водят с девет точки на втория Wolves и единадесет на върналия се на трета позиция Мастило. Трикратните шампиони на Кърджали изненадващо стъпиха накриво в двубоя си срещу Global Net – ВАСМАР завършвайки 2:2, но точката бе достатъчна да ги върне в топ три. Виолетовите изиграха силен мач и оказаха сериозен отпор на Мастило което даде своя резултат.

Арда 1924 и Brave взе първа победа през сезона с 3:2. След многото напуснали състезатели преди сезона, сините напипаха оптималния състав и логично стигнаха до успеха.

В другият двубой от кръга Тракия се наложи над С ДВА ЛЕВИ с 11:6 в мач с много голове, типично и за двата отбора. След третият си опит, както се шегуват в състава на джебелчани, капитанът Николай Аргатов най-накрая бе избран заслужено за играч на мача, което събуди бурни емоции у феновете и приятелите на Тракия.

Отборът на С ДВА ЛЕВИ за пореден път показа, че е отбор, умеещ да се наслаждава на играта и, макар че допусна немалко попадения, блести при завършващата фаза.

Освен Аргатов с награди за играч на мача се поздравиха: Георги Димитров (Арда 1924), Николай Терзиев (Global Net-ВАСМАР) и Исмаил Салиф (Ла Фурия).

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *