Вторият отбор на футболна Арда разби Раковски с 8:2

Нов живот

В истински футболен спектакъл се превърна срещата от 9-ти кръг на Зона Хасково, между отборите на АРДА II и Раковски (Ивайловград), играна на АРЕНА АРДА. След като предишния ден първият отбор взе трите точки, сега и футболистите на Емил Кременлиев също се поздравиха с успех. Той обаче бе доста изразителен – 8:2. Четири от тези голове бяха дело на Николай Аргатов, на два пъти се разписа Атанас Хаджиев, a Олджай Мехмед и Христо Николов бяха точни  по веднъж. След този успех АРДА II е на второ място
с 21точки. В следващия кръг отборът гостува на Любимец 2018.

В понеделник футболистите на АРДА U17 записаха ценна победа като гости с 1:0 над Локомотив Пд в среща от 14-ти кръг на първенството на Зона Пловдив за U17. Точен за успеха бе Петър Динев, а с тези три точки, воденият от Ерай Салиф отбор е на 5-то място с 22т.  В предишния кръг тимът гостува на Берое и загуби с 1:2. Единственият гол бе дела на Каан Хидает.

Отборът на АРДА старша възраст гостува на Верея в среща от 10-ти кръг на Зона Пловдив. Точен за нашия отбор бе Петър Динев.

Юношите от състава U15 се представиха отлично и вкараха цели 6 гола на Локомотив Пд, за крайния успех с 6:2, в среща от 14-ти кръг на първенството на Зона Пловдив за U15. На два пъти точни бяха Лъчезар Панов и Ефе Мустафа,а Андрей Димитров, и Кирил Кавракиров оформиха головата сметка на АРДА U15.  Това бе девета поредна победа за състава на Емил Щерев, след която тимът е на 2-ро място с 31т. и мач по-малко от лидера в класирането Спартак Пд, който има 32т.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *