До 20 градуса ни очакват днес в област Кърджали, привечер вадете чадърите

Нов живот

Днес ще се задържи динамично с пренос на топли и влажни средиземноморски въздушни маси. В сутрешните часове все още на отделни места ще има слаби превалявания от дъжд. През деня валежите временно ще спрат и облачността ще се разкъса. Привечер, под влияние на приближаващ от югозапад нов средиземноморски циклон, облачността отново ще се вплътни и ще започнат валежи от дъжд. Ще духа умерен, в Източна България и северно от планините и временно силен югозападен вятър. Топло за ноември време с максимални температури между 15° и 20°, в София – около 15°.

В Кърджали и региона ни очакват температури около 20 градуса.

Над планините облачността ще е предимно значителна, на отделни места ще превали дъжд, по най-високите части – сняг. Ще духа силен, по билата и временно бурен югозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 11°, на 2000 метра – около 5°.

Над Черноморието облачността ще е предимно значителна. На отделни места, главно по южното крайбрежие, ще превали дъжд. Ще духа умерен и временно силен югозападен вятър. Максимални температури: 18°-19°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *