МИГ- Кирково – Златоград канят местни производители на изложение

Екипът на МИГ Кирково-Златоград кани  за участие в международно събитие на тема „Популяризиране на продуктите от територията на МИГ“, което ще се проведе на 9 и 10 декември 2022 година в град Русе.
Събитието се организира от Управляващия орган на Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 г. и ще бъде придружено от третото за 2022 година изложение на продукти от Местните инициативни групи.
На участниците ще бъде предоставена безплатна изложбена площ в зала ОЗК „Арена“ в град Русе, където местните производители ще имат възможност да продават своите продукти, както и да ги представят чрез безплатна дегустация.
Желаещите да вземат участие местни производители/изложители от територията на МИГ Кирково-Златоград трябва да заявят видовете продукти, които ще се предлагат и изискванията за изложбената площ.
Срока  за участие е до 26 ноември 2022 година (включително), можете да се обърнете към офисите на Местна инициативна група в гр. Златоград и Кирково, наe-mail адрес mig.zlatograd-kirkovo@abv.bg или на телефон  0879000592, 0879000531.
Смолян. днес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *