Нови убедителни победи за отборите от школата на АРДА

Изминалият уикенд бе повече от успешен за всички отбори от школата на ПФК АРДА. След като в събота първият отбор се класира за 1/4 финалите от турнира за Купата на България, в неделя тимът на  АРДАII воден от Емил Кременлиев записа девета поредна победа е първенството на Зона Хасково.
В среща от 13-ти кръг АРДА II победи Марица (Симеоновград) с 4:1, а срещата се игра на АРЕНА АРДА. Беркай Халил бе точен на два пъти, а Ахмет Юсеин и Джанер Хасан вкараха по едно попадение. В класирането АРДА II е на второ място с 30т., само на 3 от лидера Любомец 2000.

Юношите от АРДА U17 се поздравиха с много ценен успех при гостуването си на Сливен, в среща от 16-ти кръг на първенството на Зона Пловдив. Тимът воден от Ерай Салиф се наложи с 1:0, а точен за победата бе Борис Лозев.
Нашите момчета владееха през цялото време инициативата, но до повече попадения не се стигна. Така след този кръг АРДА U17 има 26 точки и е на 6-то място в класирането.
СТАРТОВ СЪСТАВ НА АРДАU17:
Дженк Якуб, Серкан Юмер, Христо Колев, Димитър Русинов, Емилиян
Делийски, Борис Лозев, Ефе Сюлейман, Серкан Кехая, Ервин Юсеин, Волкан
Садула, Николай Жеков

Също поводи за радост имаха и футболистите на АРДА U15, които се наложиха с 7:2 над връстниците си от Сливен, в среща от 16-ти кръг на първенството на Зона Пловдив. Играчите на Емил Щерев бяха тотални господари през целия мач и логично се стигна до толкова много попадения.
На два пъти точни бяха Никола Добриков и Сертан Мюмюн. Още за категоричната победа се разписаха Кирил Кавракиров, Лъчезар Панов и Ерай Кямил. В класирането АРДАU15 е на 2-ро място с 35т. но има по-малко от лидера Марица Пд.
СТАРТОВ СЪСТАВ НА АРДА U15:
Орбай Серхан, Умут Хасан, Бурак Акънджъ, Лъчезар Панов, Андрей Димитров,
Ефе Мустсфа , Едис .Симеонов, Никола Добриков, Кирил Кавракиров, Ерай
Кямил, Сертан Мюмюн

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *