COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил  Ниво 1 Днес (15); 27/11 (15 =) ; 28/11 (16 =) ; 29/11 (16 ↑)

Богата програма е подготвила за предстоящите празници община Момчилград

Богата и разнообразна програма е подготвила община Момчилград за предстоящите коледно-новогодишни празници тази година. Началото ще бъде дадено на 2 декември, петък, когато ще бъдат запалени светлините на празничната елха в градския парк „Нури Адалъ“. Специални гости на тържеството ще бъдат Дядо Коледа и Снежанка, които ще почерпят с лакомства най-малките момчилградчани. В програмата ще вземат участие възпитаници на съставите от Центъра за подкрепа на личностното развитие – ОДК в Момчилград.
От 12 декември до 5 януари местни търговци и производители ще представят вкусни изкушения и ръчно изработени коледни подаръци и сувенири. Това ще се случи по време на първия коледно-новогодишен базар в центъра на Момчилград.
На 21 декември местни състави към читалище „Нов живот” и ОДК – Момчилград ще изнесат празничен концерт. Събитието ще се проведе в читалище „Нов живот” от 17.30 часа.
В  две поредни вечери – на 30 и 31 декември е предвидена музикална програма за жители и гости на града. На 30 декември в градския парк ще пее попфолк певицата Димана. Концертът е предвиден от 19.00 часа.
Високият градус в новогодишната нощ ще поддържа диджей Петьо Христов. Празничната програма ще започне в 22.00 часа, а за присъстващите ще бъде осигурено безплатно греяно вино от Община Момчилград. Първите минути на 2023 година ще бъдат посрещнати с традиционно хоро и изпълнения на фолклорния певец от Момчилград Филип Синапов. Предвидена е и традиционна за празника заря.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!