Община Минерални бани е номинирана за Годишните награди в туризма

Нов живот

Община Минерални бани е номинирана за Годишните награди на туризма в България заедно с още 11 общини. Кметът на общината Мюмюн Искендер е призовал жителите и приятелите на общината от цялата страна да се включат в онлайн гласуването, което ще приключи на 5 декември 2022 година в 00.00 часа..

През 2022 г община Минерални бани реализирала проект по трансгранично сътрудничество „Минерални пътеки: Ваканция и природа за миг /MINERAL PATHS”. Общата цел на проекта „MINERAL PATHS” e опазването, защитата, популяризирането и развитието на природното наследство на минералните извори, като средство за насърчаване развитието на туризма и повишаване на конкурентността в трансграничния регион.

Подкрепете община Минерални бани в надпреварата за Годишните награди в туризма, защото тя заслужава това. Минералната вода е най-ценното природно богатство на района и тя може да излекува болежките на всеки. През последните години националния курорт коренно промени своята визия и се превърна в привлекателна туристическа дестинация за балнеоложки, еко и културен туризъм, се казва в обръщение на сайта на общината.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *