Джебел има изготвени проекти за над 35 млн. лева

Джебел има изготвени проекти за над 35 млн. лева, за които ще търси всяка една възможност от еврофондовете за финансиране. В момента приключва техническата част от проектирането за ремонт на 13 улици и на 4 000 кв. метра тротоари, като цялата пътна мрежа в града ще бъде преасфалтирана.

Това обяви кметът Неджми Али, който откри поредните новоизградени участъци в града – локалното платно с тротоари на централната улица „Йълдъръм“, както и улица „Бистрица“ в квартал „Еминоллар“. Лентите прерязаха кметът, председателят на Общинския съвет Сейфи Мехмедали и управителят на фирмата-изпълнител Тунджай Гюлер.

На живущите на улица ,,Йълдъръм“ кметът на общината подари идеен проект за изграждането на еднотипна външна ограда пред домовете им.

„За мен е голямо удоволствие да присъствам днес тук на това меропроиятие във връзка с откриването на новоизградени инфраструктурни обекти. Защото въпреки трудните условия в страната, ние реализираме тези проекти, макар и с оскъден бюджет със собствени средства. Лесно е, когато имаш ясна програма и визия за развитие. Инвестираш наличните финансови ресурси във всяко населено място, във всеки един от кварталите, съобразно програмата за развитие на общината. С моя екип всеки ден стъпка по стъпка реализираме програмата ни за развитие. Във всичките ни населени места в общината се инвестира съобразно необходимостите, посочи кметът Неджми Али.

Той благодари и на изпълнителите за качественото и в срок успешно реализирани поредни обекти.

,,През тригодишния период от началото на мандата, преобразихме не само града си Джебел, но и селата“, допълни кметът Неджми Али.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *