Втора победа за Арда в Турция, наложиха се с 2:1 над украйнския Заря Луганск Следващата контрола е на 1 февруари срещу Динамо Москва

Нов живот

Отборът на АРДА записа втора победа на подготвителния си лагер в турския курорт Лара, където футболистите провеждат втората част от зимната си подготовка. Играчите на Александър Тунчев се наложиха с 2:1 над украйнския Заря Луганск. Още във 2-ата минута Жозе Палмарес се озова в отлична позиция и успя да открие резултата. В 12-ата минута Иван Тилев се оказа в наказателното поле, но след разбъркване не успя да отправи опасен удар. В 17-ата минута Анатолий Господинов се намеси по отличен начин, спасявайки удар на Рамси. В 30-ата минута Тилев отново бе в изгодна позиция пред вратата на украинците. В 34-ата  минута нашите футболисти организираха отлична комбинация, която започна още  преди центъра, в крайна сметка Лозев проби от дясно и центрира към Преслав Боруков. Новото попълнение на АРДА успя да овладее топката и без проблем се разписа за 2:0. Малко по-късно в разстояние на една минута първо Господинов показа завиден рефлекс и парира опасен удар, а после Сако изчисти топката от голлинията.  Така първото полувреме завърши при резултат 2:0.

След почивката Боруков отново имаше възможност да се разпише, но ударът му бе избит от стража на гостите. В 64-ата минута Тилев се оказа на изгодна позиция в наказателното поле, но бранител на Заря парира удара му. Съперникът ни стигна до попадение в 71-ата минута, когато точен бе Русин. До края на мача не се стигна до нови попадение и така АРДА записа втора победа на лагера в Турция.

Следващата контрола е на 1 февруари срещу Динамо Москва.

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *