Обидени сме, не бяхме поканени на срещата с шефа на Фонд „Земеделие“, казва Бойко Синапов

Валери НЕДЯЛКОВ

От медиите  научихме, че вчера в Кърджали е бил изпълнителният директор на Държавен фонд „Земеделие“ Георги Тахов с екипа си и е провел някаква среща. Фермери ми звънят да ме питат защо не са били поканили на тази среща. Това е учудващо за нас, каза председателят на Управителния съвет на Сдружение „Обединени български животновъди“ Бойко Синапов.

Искаме да знаем тази среща политическа ли е била и от кога е организирана. Защо всички животновъди не са поканени. Сдружение „Обединени български животновъди“, което представлявам, е една от най-големите организации в бранша, заявява Бойко Синапов.

Обидно е за нас, ако се прави някаква разяснителна кампания и да не бъдем поканени. Разбрах, че на срещата са присъствали повече селски кметове, ако е партийна -да, но това не пречеше да поканят и нас. Фермери, които са били на срещата ми се обаждат да ме питат – защо не съм бил там. Учудващо за нас е – защо се крие и защо не сме поканени. На национално ниво браншът работим за промяна на Стратегическия план за развитие на  земеделието и селските райони. Ще потърсим отговор за срещата в Кърджали и от Министерството на земеделието, категоричен бе Бойко Синапов.

 

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

1 Отговор

  1. Анонимен каза:

    Идват избори, а пиесата няма нищо общо с истинските фермери.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *