Млади червенокръстци в Джебел продават стайни цветя собствено производство

  • Средствата даряват на деца в риск

Нов живот

В началото на месец март доброволците на БМЧК от клуб „Да имаш голяма сърце не тежи“ към Професионална гимназия „Руска Пеева“ в Джебел с координатор Ляра Мехмед и наставник инж. Фатме Мустафа организираха два благотворителни базара.

По повод 1-ви март, те проведоха традиционната за техния клуб кампания „На детенце помогни, мартеничка си купи“. Червеноокръстците собственоръчно изработиха над 500 мартеници, с което успяха да съберат сумата от 551 лева. Младежите благодарят на „Кяшиф“ ЕООД, „Идеалфешън“ ООД и „Сьонмез интернешънал“ ООД за подкрепата, проявеното милосърдие и съпричастност за успешното реализиране на инициативата им.

В навечерието на осмомартенския празник младите червенокръстци продаваха в центъра на град Джебел отглеждани от тях стайни и градински растения. С тази инициатива те събраха 223,80 лева и 100 евро. Посетителите на базара с интерес разглеждаха растенията, подпомагаха инициативата  и си тръгваха доволни с разнообразни цветя.

С набраните средства ще бъдат подпомогнати деца и млади хора в риск. Младежите искрено благодарят на всички свои съграждани и съмишленици, които за пореден път подпомагат техните благотворителни инициативи.

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *