Стефан Гамизов: 3 милиона българи вече ги няма, с толкова е намаляла нацията!

Знам, че повечето хора не разбират връзката между унищожаването на паметниците на съветската окупация на #България с празните си хладилници и студени жилища.

Нека се опитам да ви обясня някои неща.

Не са сложни и мисля съм един от малкото, който може да ги каже от първа ръка, а не да приеме срещу нещо подхвърлено, да си мълчи.

Българите мизеруват.

75% от тях по последните изследвания на състоянието на нацията, защото се краде нагло и безнаказано, което пък потиска всякакъв обществен и личен градеж и просперитет.

Ще кажете: Този пък откри ”топлата вода”.

За съжаление, нямате и най-малка представа за какво крадене и мафиотски схеми става дума.

Това не е крадене като крадене, което е познато по цял свят.

Така или иначе, 25% от всяка човешка популация е склонна да живее от антисоциално поведение, но останалите 75% съумяват, да ги държат под контрол и дори да правят така, че хората занимаващи се или желаещи да се занимават с това антисоциално поведение да са много по-малко.

Най-важното обаче е, хората с антисоциално поведение рядко да се “промъкват” до реална власт.

Точно обратното на 180 градуса се случва в България благодарение на посткомунистическите и путинофилски социопати, такива като санкционираните и подобните им, както и олигарсите.

България е управлявана и парите са в социопати, психопати и нискокултурни хора, a това е резултат от 80 години негативен неестествен съветско-комунистически, а след 1999 година и идването на Путин на власт, руско-посткомунистически негативен подбор.

Най-злото, най-социопатичното, най-психопатското, най-наглото, всичко най-лошо сред българите, съвсем умишлено и систематично се издига да властва и богатее, за да е лесно и да бъде норма, да се краде и граби.

Свестните и нормални българи биват прогонвани в чужбина или потискани да не могат да вършат нищо за себе си, обществото и държавата си.

Това не е някаква случайност.

Така съветските комунистите избиват елита на поляците в Катин.

Преследват елита на украинците и организират Гладомор.

Избиват 30 хиляди просветени българи по същата адова система след комунистическо-съветските метеж и преврат от 1944 година в България.

Такива са комунистическите и посткомунистическите системи в техните демонични същности.

Опитват се да направят същото с всеки над който установяват власт.

България не е изправена пред заплахата да остане най-корумпираната и окрадена държава в Европа.

Тази башибозушка посткомунистическа шайка избива нацията буквално с кражбите и корупцията.

Ще го кажа за кой ли път:

3 милиона българи вече ги няма и с толкова е намаляла нацията!!!

Това е български Холокост!!!

Изличаването на всичко свързано с комунизъм, путинизъм и руската диктатура сега, не е вече просто стремеж към цивилизованост и свобода, това е борба за оцеляване на българската нация и държава.

Или те ще ни избият с кражбите и корупцията си, или ние ще ги отстраним от всякаква власт – официална, тайна и марионетна на руската диктатура.

Източник: Факти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *