В Черноочене: Младите са гарант на каузата ДПС Парламентарни избори 2023

Общинският предизборен щаб на „Движение за права и свободи” – Черноочене беше домакин на среща с представители на младежката структура на партията в района.

На нея присъстваха кандидатът за народен представител на ДПС в 9-ти Многомандатен избирателен район – Кърджали инж. Павлин Кръстев, Областният председател на Младежко ДПС – Кърджали Ерсин Юмер и неговият зам.-председател Кадир Мустафов.

Те бяха посрещнати от Председателя на предизборния щаб и общински лидер на ДПС – Черноочене Бедрие Газиюмер, кмета на Община Черноочене Айдън Осман, Общинския председател на Младежко ДПС – Черноочене Мюмюн Бекир и членове на общинската младежка структура.

На срещата дойдоха и много хора на млада възраст, повечето от които за пръв път ще упражнят правото си на глас на предстоящите парламентарни избори на 2-ри април.

Бедрие Газиюмер запозна присъстващите с листата за кандидат народни представители на ДПС и младежите в нея.

Каузата на ДПС да превърне населените места в приятно място за живеене на младите продължава, подчерта Областният председател на Младежко ДПС – Кърджали Ерсин Юмер.

Целта на ДПС е да нормализира отношенията между политическите субекти. Така също да има най-малко 40 народни представители и да бъде част от мнозинството в Народното събрание, което ще излъчи редовния кабинет, каза в изказването си кандидатът инж. Павлин Кръстев.

В общинската администрацията на Черноочене над 40 % са младежи, който процент с всяка година се надгражда, каза кметът на Общината Айдън Осман. Той наблегна на това, че основните ценности на партията са актуални и те я поддържат жива. Дерзайте и имайте мотивация, обърна се към присъстващите Айдън Осман.

Вече повече от 33 години ДПС защитава универсалните човешки права на всички, чрез своите представители в местната власт, българския парламент и европарламента. А и огромна част от младите хора намират политическа реализация именно в редиците на ДПС. Ние знаем, че заедно сме по-силни. Заедно можем да постигнем повече! Затова на 2-ри април 2023 г. отбелязваме с Х №13 за ДПС в интегралната хартиена или електронна бюлетина за „Разум, отговорност и диалог.“

Купуването и продаването на гласове е престъпление!