Мустафа Карадайъ в Черноочене: Политиката се прави с разум, отговорност и диалог Парламентарни избори 2023

Исмет ИСМАИЛ

Хората от община Черноочене отново ще потвърдят своята подкрепа за Движението за права и свободи на предстоящите предсрочни парламентарни избори на 2-ри април, както винаги до сега.

Това увериха днес десетките членове, симпатизанти и съмишленици председателя на ДПС и водач на листата в девети многомандатен избирателен район в Кърджали Мустафа Карадайъ и Централния изборен лъч на партията при посещението им на общинския предизборен щаб.

Трябва да гласуваме и правим политика с разум, а не с предразсъдъци, се обърна към присъстващите лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ. Само с разум, отговорност и диалог може да успеем в борбата с прогресивната бедност и да превърнем нашите населени места в добри места за живеене, подчерта той.

Надяваме се, че на 2-ри април вечерта отново ще сте сред първенците в подкрепата на ДПС, заяви Мустафа Карадайъ.

Заедно с него бяха евродепутатът Атидже Алиева-Вели, социалният експерт на ДПС д-р Хасан Адемов, областният председател на ДПС Ресми Мурад, бившите народни представители Ремзи Осман и Мукаддес Налбант и други.

Тук бяха кандидатите за народни представители от листата на ДПС в Кърджали Байрам Байрам, Адлен Шевкед, инж. Павлин Кръстев и Зюлфие Ибрямова, председатели на Общинските структури на ДПС, председатели на Общински съвети от областта, общински съветници и други.

Председателят на Общинския съвет на ДПС в Черноочене Бедрие Газиюмер направи пред гостите разбор на проведените до сега предизборни срещи в района. Ние отново ще покажем нашето единство, беше категорична тя.

Време е ДПС да вземе ролята си в управлението и да няма следващи ненужни избори, като тези, каза кандидатът за народен представител инж. Павлин Кръстев.

Кметът на Община Черноочене Айдън Осман заяви, че като отговорна политическа партия са поели ангажимент да превърнат района в приятно място за живеене на всички жители. Наблегна на това, че основните ценности на партията са актуални и те я поддържат жива. Дерзайте и имайте мотивация, защото ДПС дава сигурност, спокойствие и увереност, обърна се към присъстващите Айдън Осман.

Д-р Хасан Адемов в изказването си беше категоричен, че ако другите на разбират, че без ДПС не може да има правителство, значи не са в час.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!