Пътничка загина при катастрофа на Форд-каскадьор до село Брегово, има още трима пострадали Смъртта на жената е настъпила в интензивното отделение на болницата

Пътничка е загинала, още трима са пострадали при пътнотранспортни произшествия в областта през последните два дни. На 25 март малко преди 18 часа на разклона за село Брегово 29-годишна водачка на „Форд“ загубила контрол над управлението, навлязла в насрещната лента, блъснала се в мантинела, след това в скат, колата се преобърнала и паднала в дере.

50-годишна пътничка в автомобила и водачката били транспортирани до Спешното приемно отделение в Кърджали. След прегледи пътничката била настанена в Отделението за интензивно лечение, но починала. Водачката е в травматология със счупване на китката. Направеният тест за алкохол с техническо средство отчел отрицателен резултат.

Дежурна оперативна група от РУ-Кирково извършила оглед на мястото на произшествието. Екип на пожарния участък в село Бенковски обезопасил катастрофиралия автомобил. Образувано е досъдебно производство.

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *