Костантина Карабоюкова: Моята мисия е да задържим децата ни в Кърджали, като им осигурим добро бъдеще Парламентарни избори 2023

  • Заставам зад младежките политики в програмата на „БСП за България“, за да изградим сигурна и спокойна България

Костантина Карабоюкова е усмихнатото, съпричастното и нежно лице на младежите социалисти в листата на кандидатите за народни представители на коалиция „БСП за България“ в Девети кърджалийски изборен район. Тя е компютърен инженер и е на 32 години. Съдбата й я свързва с Кърджали още от рождението й, защото празнува заедно с всички ни на самия Ден на града – 21 октомври.

Тити, както я наричат нейните близки и приятели, е млада майка, грижовна съпруга и изключителна домакиня. Сред колегите си тя е символ на много добър специалист, отзивчив сътрудник и професионалист, готов винаги да помогне с уменията си. Чисто по женски, колегите й я определят и като ценен кулинарен съветник. Всеки, който е опитал от гозбите й, може да го потвърди.

Съпругът на Тити – Величко Карабоюков, който е треньор по водна топка казва, че няма нужда от допълнителни хранителни добавки, за да поддържа спортната си форма. И двамата са твърдо убедени, че ще отгледат двете си малки деца в Кърджали. Надеждата им е, че все повече млади хора ще поемат това предизвикателство.

Има смисъл да участваш в политиката, ако имаш мисия. Моята е да задържим децата ни в Кърджали, като им осигурим бъдеще“ – казва младият кандидат за депутат Костантина Карабоюкова.

Като инженер е свикнала да борави с точни термини и стриктни алгоритми, затова смята, че като първа крачка е необходимо създаването на условия за привличане на качествени инвестиции и осигуряването на средства, които ще спомогнат за достигане на достоен стандарт на живот и работа за хората, решили да не напускат родния си край. Много по-конкретни трябва да са мерките за младите специалисти и младите семейства, живеещи в граничните райони. Те биха могли и трябва да бъдат под формата на данъчни облекчения, преференциални условия при закупуване на жилище, стипендии за студенти, избрали да завършат специалности, свързани с нуждите на местната икономика и администрация. „Наситихме се на обещания“ – възмущава се младата жена, под номер 2 в листата на коалиция “БСП за България“ в Кърджали. „Трябваше вече да имаме околовръстен път, промишлена зона и нова спортна зала! Къде са? Питам не като кандидат за народен представител, а като гражданин, който иска да води детето си на тренировки по плуване, да работи в предприятие с реализация и за достойна заплата, да може да спи спокойно, докато тежките автомобили заобикалят града. “Като председател на Младежкото обединение в град Кърджали заставам зад младежките политики, заложени в програмата на БСП и ще се боря за тях, за да можем да изградим основите на една сигурна, спокойна България, защото искам да я видя такава. Излезте и гласувайте! На 2 април изберете номер 1 за коалиция „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“, призовава Костантина Карабоюкова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!