Милко Багдасаров: Нямаме достатъчно информация за готвената инвестиция Изграждането на нова частна болница трябва да се обсъди и с лекарското съсловие

Валентина ИВАНОВА

Ако приемем, че става дума за голяма инвестиция, трябва въпросът за предоставяне на общинска земя да се обсъди по-внимателно, да се огледа от всичките постоянни комисии. Така лидерът на БСП и председател на групата на социалистите в местния парламент Милко Багдасаров коментира предложението на кмета за промяна на статута на терени общинска собственост с цел да се задоволи заявеният интерес.

Каза се, че инвеститорът „Сърце и мозък“ иска да изгради голяма частна болница, каквито са направили в Плевен и Бургас, иска да отвори и обучителен институт за подготовка на медици. Това е добре да се стикова с лекарското съсловие, защото ние живеем в малък град и е добре да се съобразим с мнението на нашите съграждани, специалисти в здравната сфера.

Никъде в предварителните текстове нямаше достатъчно информация и с право колегите вчера решиха точката да отпадне от разглеждане на априлската сесия. Умува се да се свика специално заседание по темата. Никой общински съвет не бива да отказва такава голяма инвестиция.

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

 

2 Отговори

  1. Бисер каза:

    Ти опозиция ли си или ортак с ДПС кмета?Обяви, че отказваш на кърджалийци каузата Кърджали

  2. Анонимен каза:

    Хайде, пенсията и към първородноте си гето Монтанско или Шекер магала Пд. Истината!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *