Ученици, педагози и полиция се обединиха за безопасна ваканция в Ардино Наградите за спортния празник осигури кметът Изет Шабан

Гюнер ШЮКРИ

Спортен ученически празник под надслов „Ваканция здравей! Да играем безопасно!“ се проведе в Ардино. В него взеха участие ученици от начален, прогимназиален и гимназиален етап от Иновативно средно училище „Васил Левски“, които се състезаваха в различни игри. Проведоха се турнир по футбол, волейбол, баскетбол, шахмат, бадминтон и други спортни игри.

„Целта на мероприятието бе децата да станат съпричастни към спорта. Да играят безопасно и да реагират правилно при рискови ситуации. Спортът възпитава и учи освен да побеждаваме, и да губим с достойнство, да потискаме агресията и да бъдем по-толерантни“, заявиха учителите по физическо възпитани и спорт Бейхан Емин и Бахтияр Ходжов.

Организатори на спортната проява бяха Иновативно средно училище „Васил Левски“ със съдействието на Районно управление – Ардино по Национална програма „Работа на полицията в училищата на МВР, Главна дирекция „Национална полиция“ под надслов „Ваканция здравей! Да играем безопасно!“ и МКБППМН-Ардино.

Наградите за победителите бяха осигурени от кмета на община Ардино инж. Изет Шабан.

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *