Весел рожден ден си спретнаха в Детска градина Слънце в Ардино 74 деца се обучават в момента

Гюнер ШЮКРИ

Празничен бе днешният ден за детска градина „Слънце“ в Ардино, отбелязаха 51 години от нейното създаване. В двора децата изнесоха тържествен концерт пред своите родители, с много песни, танци, стихове, игри и веселие. Всички присъстващи на празника останаха развълнувани от таланта на малките палавници. Разбира се, както е редно на всеки рожден ден, имаше и торта за всички деца.

Приветствие към всички присъстващи на събитието бе отправено от директора на детското заведение Димитрина Александрова. „За нас, екипът на Детска градина „Слънце”, е чест и отговорност да бъдем част от живота Ви! Пожелавам на тези прекрасни деца, техните госпожи и на вас,  мили родители, много здраве, щастие и творчески търсения и успехи. Нека с всеки изминал ден да виждаме усмихнати, доволни и щастливи деца. На педагогическия екип пожелавам да бъдат все така творящи, търсещи нови идеи и да постигат все по вече успехи с малките ни палавници.

Тя благодари на ръководството на община Ардино и отдел „Образование, култура и спорт” за разбирането и подкрепата през годините.

Детска градина „Слънце” е открита през май 1972 година. В своята 51-годишна история в предучилищното заведение са се обучавали хиляди деца на възраст от 1 до 7 години. В настоящия момент тук се възпитават 74 малчугани, разпределени в пет възрастови групи.

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *