Бербатов: БФС е изключил тихомълком 41 клуба

  • Опозиционерът твърди, че сред изхвърлените отбори има неудобни за ръководството на футболния съюз

Опозиционерът на сегашното ръководство на БФС Димитър Бербатов обяви, че на последното заседание на Изпълкома (във вторник, 24 май) са били изхвърлени 41 футболни клуба и това е било прикрито за медиите.

„По типичния за това безславно управление безпардонен начин, скришом, Михайлов и компания са изключили нови 41 клуба, членове на БФС. Случило се е на последното заседание на Изпълкома. Без дори да се предоставят имената им и да се разгледат конкретни поводи за изключване на конкретен клуб. А какво да говорим за евентуално предварително съдействие от работните хора в централата за евентуално изчистване на проблеми в клубове в името на българския футбол“, написа Бербатов в профила във Фейсбук на кампанията му „Р-еволюцията е тук“.

Голмайстор №1 в историята на националния ни отбор дори описва как и защо се е случило това: „Тихомълком, с присъщата уж небрежност, а всъщност наглост, Михайлов и приближението му предложили, а членовете на Изпълкома гласували да се изключат 41 клуба.
Зад всичко това прозира едно – при провеждане на нов изборен Конгрес на БФС изведнъж да се окаже, че някои от „неудобните“ клубове са в апокрифния списък на Боби с предварително изключени.
Господа „прозрачни отличници“, защо в решенията от заседанието на Изпълкома не споменавате и дума за изключените клубове? Уважаеми членове на Изпълкома, не ви ли е поне малко гузно, че гласувате изключване от системата на БФС на клубове, без дори да са ви предоставили имената им? Докога ще продължавате лесно и кротко да приемате роля на използвана маша в ръцете на Михайлов и най-близкото му обкръжение за изпълнение на негови схеми, които в същото време доубиват футбола?“

Действително, от съобщението на сайта на БФС за проведеното заседание липсва каквато и да е информация за изключени клубове, затова твърденията на Бербатов не могат да бъдат доказани към момента. Няма и официален коментар от футболния съюз относно поредните обвинения на опозицията.

Източник: СЕГА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!