Общинари от Нилюфер и нашенци от Бурса празнуваха с ардинци Гостите се срещнаха с ръководството на родопския град

Гюнер ШЮКРИ

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан проведе среща с Мустафа Шенюрт и Сабит Йозлем, общински съветници от побратимената община Нилюфер – Бурса, както и представители на Сдружението на „Ардинци“ в Бурса, начело с председателя му Юксел Юртсевер. Заедно с тях бяха още бизнесменът и бивш председател на Ардинското сдружението Айдън Йълмаз, председателят на фирма „Нил-Бел“ към община Нилюфер Наджи Кале, бизнесменът Ейваз Йълмаз. Посещението на гостите от Бурса бе по повод третото издание на Дните на Ардино – 2023.

Кметът инж. Изет Шабан запозна гостите с плановете на ръководството на Общината за бъдещото развитие на града. „За нас е чест и удоволствие да Ви посрещнем. Нашите взаимоотношения се крепят на единството, заедността и сплотеността“, заяви инж. Изет Шабан.

Общинският съветник от Нилюфер Мустафа Шентюрк благодари за топлия прием и изрази задоволството си от срещата. Той предаде на ардинци топлите поздрави на кмета на община Нилюфер Тургай Ердем.

На срещата присъстваха още председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям и председателят на Общинската организация на ДПС в Ардино Шахин Байрамов. В края на срещите бяха разменени подаръци.

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *