„Възраждане“ ще инициира подписка за местен референдум в Кърджали във връзка със Синята зона

Валери НЕДЯЛКОВ

Партия „Възраждане“ започва след местните избори подписка с няколко въпроса относно Синята зона в Кърджали. С нея ще се  инициира  местен референдум,  на който хората да се произнесат за параметрите на Синята зона и начина на нейната дейност. Това каза председателят на структурата на „Възраждане“ в Кърджали Анета Георгиева на пресконференцията, на която бяха представени кандидатът на „Възраждане“ за кмет на Кърджали и кандидатската листа за общински съветници.

По принцип ще правим местни референдуми по всички значими въпроси, които касаят по-голяма част от гражданите на Кърджали. Едно управление дали е на местно или на централно ниво трябва по-често да се допитва до гражданите, както в общините, така и в национален мащаб. Изключително важно е да има контакт между властта и гражданското общество, в противен случай се къса нишката, заяви народният представител от „Възраждане“ Георги Георгиев.

Ако имаме кмет на Кърджали от „Възраждане“ сигурен съм, че ще преразгледаме тотално решенията за Синята зона в града, добави той.

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

1 Отговор

  1. Селянин каза:

    Гражданите се изселиха от Кърджали.
    В града живеят вече само селяни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *