Митко Синабов е кандидатът за кмет на Кърджали на коалиция „Заедно за силна община“

Нов ЖИВОТ

Митко Синабов е кандидатът за кмет на Кърджали на коалиция „Заедно за силна община“. Синабов е бивш зам.-кмет на Кърджали и областен лидер на „Да България“. Роден е на 19 септември 1965 г. Той е магистър „Водоснабдяване и канализация” и „Противопожарна техника и безопасност”, квалификация „Строителен инженер по ВиК” от Висш институт на МВР. Магистър е и по „Право”, квалификация „Юрист” от Югозападен университет „Неофит Рилски” в Благоевград. Има преквалификация по специалност „Бизнес и държавна администрация” от Университета за национално и световно стопанство.

Член е на Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране, секция „Водно строителство”.

Работел в е системата на МВР. Бил е заместник-кмет на община Кърджали в периода 2003 – 2007 г., както и общински съветник  в периода 2007 – 2011 г. Работел е като консултант по специалността си в частни фирми. Към настоящия момент също е консултант и управител на проектантска и консултантска фирма.

Двигателят на коалиция „Заедно за силна община“ е Илия Илиев – областен координатор на Републиканци за България и бивш областен управител. „Заедно за силна община“ регистрира листа с 9 кандидати за общински съветници, включваща представители на различните етноси.

Водач е Мюмюн Исмаил, втори е Илия Илиев, трети Митко Синабов, след него в листата са Венцислав Момчилов- бивш шеф на ОД на МВР- Кърджали, Динко Дяков, Елейдин Етем, Михаил Янев, Боян Иванов, Милан Асенов,

„Заедно за силна община“ има и кандидат за кмет на кметство в село  Бели пласт.

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *