Кметът на община Кърджали представи екипа си на първата среща с медиите Негови заместници ще бъда Веселина Тихомирова, Тунджай Шюкрю, Байрам Байрам и Даниел Делчев

Валери КОВАЧЕВ

На първия си брифинг днес новият кмет на община Кърджали Ерол Мюмюн представи пред медиите екипа си. Той ще има четиримата заместници. Всичките са познати лица на обществеността, тримата от тях са работили в Общинската администрация. Веселина Тихомирова поема ресор „Хуманитарни дейности“, Тунджай Шюкрю – „Финанси“, Байрам Байрам – „Общинска собственост и стопански дейности“, Даниел Делчев, който е най-новото лице в ръководството за Общинската администрация – „Европроекти, териториално развитие и строителство“.

Благодаря на кмета Ерол Мюмюн за предизвикателството да бъда част от неговия екип. Приоритетите, които си поставям са грижа, просперитет и ценности, каза Веселина Тихомирова, която е бивш заместник-кмет на общината.

Благодаря на кмета на общината, че ми гласува такова огромно доверие да ми повери този много отговорен ресор „Финанси“-те. Приоритетът ми ще бъде желязна дисциплина и прозрачност при изразходването на средствата. Ще се разходват по предназначение, заяви Тунджай Шюкрю, който от 2017 година е заместник-кмет.

Дълъг е стажът, който имам в Общинска администрация, приблизително 24 години. Това, което успях да създам на малко по-ниско ниво като ръководител на отдел ще се опитам да го прехвърля като начин на работа и управление в ресор „Общинска собственост и стопански дейности“, изтъкна Байрам Байрам.

Не, че има лесни ресори, но общо взето най-голямо напрежение има натрупано по отношение на териториалното развитие и на градската среда. Хората очакват най-бързи резултати. Повече от 30 години се занимавам с проекти, така че се чувствам в свои води в тази област, умея да работа с хора, диалогичен и контактен съм, умея да разпределям роли и отговорности вътре в администрацията. Надявам се, че с колегите бързо ще успеем да отговорим на тези очаквания, подчерта Даниел Делчев, който е познат като бивш областен управител на Кърджали.

В нашата предизборна кампания имахме възможност да се срещнем очи в очи с много голяма част от жителите на общината и навсякъде обещахме и поехме като ангажимент нов модел на управление, повече прозрачност, повече достъпност. Нека всички жители на община Кърджали да бъдат наясно, че Белият кораб няма да бъде трудно достъпен, напротив Белият кораб ще бъде открит, мястото където институцията ще решава техните проблеми. Нашите врати са отворени. Приемният ден на кмета ще бъде и приемен ден на заместник-кметовете, каза кметът Ерол Мюмюн. По думите му друг основен акцент в управлението ще бъде прозрачността.

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

1 Отговор

  1. Ангел Матушев каза:

    БРАВО, УСПЕХ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *