4 пътни инцидента са възникнали на територията на област Кърджали през уикенда

Ооколо 16.30 часа на път между селата Рани лист и Стремци водач на лек автомобил, управлявайки с несъобразена с пътните условия скорост, е загубил контрол над МПС и се блъснал в крайпътна мантинела. Не са пострадали граждани.

Около 16.25 часа на път в землището на село Върхари, община Черноочене, водач на лек автомобил, управлявайки с несъобразена с пътните условия скорост, е загубил контрол, вследствие на което возилото е излязло от пътното платно и се преобърнало. При ПТП са пострадали без опасност за живота водачът и пътник в автомобила.

Около 19.00 часа в село Пряпорец, община Черноочене, водач на лек автомобил, управлявайки с несъобразена с пътните условия скорост е загубил контрол над МПС и се блъснал в електрически стълб. При ПТП не са пострадали граждани.

Около 20.20 ч. на път между селата Бенковски и село Дюлица, община Кирково, водач на лек автомобил Фолксваген блъснал внезапно изкочило на пътното платно домашно животно – бик. Вследствие на удара, МПС се блъснало в мантинела и канавка. В падналото на пътното платно животно се блъснал преминаващ лек автомобил Ауди. При ПТП е пострадал без опасност за живота, водача на лекия автомобил Фолксваген.

Алкохолните проби на всички водачи са отрицателни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *