Издирват вандал, потрошил фаянсови плочки в Момчилград

Нов живот

Фаянсови плочи за около 350 лв. били унищожени пред строителен магазин в Момчилград. Вандалската акция била извършена в последния ден на месец юли през нощта.

По случая в РУ-Момчилград е започната проверка по чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс за повреда и унищожаване на чуждо имущество и се издирва извършителят на престъплението.

 

1 Отговор

  1. Гражданска каза:

    Ако са тези по тротоарите, които си стоят там и през нощта, защото ги мързи да си ги приберат в обекта и си мислят, че целият тротоар е техен – ми се струва, че РУ-Момчилград си нямат друга работа. Все едно да взема камък от улицата и да го строша на две с чук и затова влизам в затвора. Като е негово имущество да не го оставя на тротоара. Откраднаха ми огледалата на колата преди време. Полицията отрки крадците и ги пусна, защото са казали, че са се облегнали на колата и огледалата паднали. И тъй като всичко намерено на земята е било ничия собственост не можели да го третират като кражба. Сами си правете изводите от тази новина. А на този дето ги е счупил тези плочи ще му кажа само.. да ти го.. хайде няма нужда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *