Един от най-великите тенисисти на всички времена: Обиждаха Джокович, а сега му целуват задника

Един от най-великите тенисисти на всички времена – Джими Конърс, защити Новак Джокович заради отказа му да се ваксинира, въпреки че това създаде много проблеми на сърбина.

Заради възгледите си Ноле беше изгонен от Откритото първенство на Австралия миналата година, след това дори не игра на US Open и тогава много хора го осъдиха.

„Човекът отстояваше убежденията си, правилни или грешни. Той беше готов да го прави, дори до степен да бъде изритан от играта. Това е брутално. Знам само колко от хората, които го нападнаха миналата година, сега му целуват задника. Всички!“, коментира осемкратният победител от Големия шлем в подкаста си „Connors Advantage“.

„Мога да се идентифицирам с Новак, защото и аз не бях допуснат до „Ролан Гарос“. Сега някой ще каже, че говоря така, защото съм ядосан. Но не съм ядосан. Но това са фактите“, каза още Конърс.

Носителят на 109 титли в мъжкия тенис не играе на клея в Париж от 1974 до 1978 г., защото се асоциира с лигата World Team Tennis, което е в разрез с правилника на ATP.

Източник: Факти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *