Вместо балони и брошури, подаръци за стари хора Парламентарни избори 2023

  • Изборите идват и отминават, трябва да си останем човеци и да се уважаваме и след тях, казват кандидат депутатите от „Български възход“
  • Те са решили да зарибят язовир „Студен кладенец“ със собствени средства

Валентина ИВАНОВА

Разполагаме със скромен бюджет, който партия „Български възход“ ни е предоставила за предизборната кампания. Въпреки това с колегите от листата намерихме начин да зарадваме с малки подаръци възрастните кърджалийци в Дома за стари хора в квартал „Студен кладенец“, предпочетохме да направим едно добро дело, заяви Григор Захариев, водач на листата в Девети МИР.

Гостите поговориха с обитателите и персонала на социалното заведение, чуха проблемите и болките им и изразиха готовност пак да дойдат.

Изборите идват и отминават, трябва да си останем човеци и да се уважаваме и след тях. Всички имаме майки и бащи на възраст като вас. Затова искаме да ви изкажем нашето уважение с този малък жест на внимание, изразиха общо мнение водачът и двамата кандидати Бойко Бенеков и Антон Масюков, както и придружаващият ги симпатизант Златко Колачев, секретарят на областната организация на Съюза на офицерите и сержантите от запаса.

Хранителни продукти и сувенири получиха и настанените в близкия хоспис „Червен кръст“.

След това кандидатите от партия „Български възход“ поднесоха венец на паметника на генерал Васил Делов, освободителят на Кърджали.

Не ни е необходим специален повод, за да се поклоним на един голям български офицер. Под негово ръководство Хасковският отряд, в битката при Кърджали, изтласква турците на юг от река Арда и осигурява тила на 2-ра Българска армия при Одрин. Смелият генерал няколко месеца по-късно участва и в обсадата и щурма на Одринската крепост. На такива смели хора и всеки ден да благодарим, пак не е достатъчно, каза Григор Захариев пред паметника на генерал Васил Делов.

Макар че е софиянец, Захариев живее от години сред природата, тъй като има къща в труднодостъпна местност край язовир „Студен кладенец“. Той много държи красотата и чистотата на района да се съхранят. Затова с колеги и приятели са решили да зарибят язовира със собстевни средства. Така ще направят региона по-привлекателен и ще подпомогнат развитието на туризма.

Ако отново влезе в парламента, Захариев със сигурност ще поиска по-големи глоби за бракониерите. Затова призовава всички любители на природата да подкрепят партия „Български възход“ с номер 15 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!