„Възраждане“ в Кърджали обяви кандидатската си листа за съветници, водач е адвокат Даниела Петрова Втора в листата е Анета Георгиева, председател на структурата на партията в областния град

Валери КОВАЧЕВ

Председателят на структурата на партия „Възраждане“ в Кърджали Анета Георгиева представи днес кандидатската листа на „Възраждане“ за общински съветници в община Кърджали. Водач на листата е кандидатът за кмет на община Кърджали адвокат Даниела Петрова. Втори в листата е Анета Георгиева, която по образование е учител по теория и практика на професията. На трета позиция е Георги Дяков, с образованието в сферата на финансите, работи като специалист в машиностроителен завод. Четвърти в листата е  Иван Дафинкичов – завършил е колеж по телекомуникации и пощи, пети – д-р Венко Вълчев, шести – Иван Генев, завършил е начална училищна педагогика. Следват Петър Борисов и Николай Лукаревский.

Като кандидати и като общински съветници ще работим изцяло за това гласът на гражданите на Кърджали да бъде чут, защото според мен липса комуникация между Общинска администрация, Общински съвет и гражданите, каза Анета Георгиева.

„Възраждане“ ще регистрира кандидатски листи за общински съветници също в общините Кирково, Момчилград, Ардино, Черноочене и евентуално в Крумовград. В община Кирково ще има и кандидати за кметове на населени места.

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *