Пеевски размаха пръст на кабинета: Ако не се справи със земеделците, ще се намесим ние

По повод протестите на земеделците депутатът от ДПС Делян Пеевски бе категоричен, че ако изпълнителната власт не успее да овладее положението, парламентът ще покани на срещи зърнопроизводителите.

„Нека да видим. В момента всичко е в ръцете на изпълнителната власт. Ако видим, че те не се справят, ще поканим протестиращите земеделци и ние да разговаряме с тях.“

Това заяви в кулоарите на парламента депутатът от ДПС Делян Пеевски, който коментира започналия днес протест на земеделци в цялата страна.

„Не може да има спекулации по темата. Направиха се исканията и нека оставим изпълнителната власт да опита да се справи. Ако не успява, ще се намесим и ние. Изпълнителната власт нека се справи, ако не – и ние се намесваме“, повтори той.

Депутатът от ДПС отговори и на въпроси, свързани с падналия край Шабла дрон.

„Редно да се свика Комисията по отбрана и министър Тагарев да даде обяснения“, каза Делян Пеевски.

„Ние не знаем нищо по случая. Очакваме той да ни информира днес“, заяви той.

Епицентър

1 Отговор

  1. Анонимен каза:

    Да се направи една анкета сред управляващите у нас колко от тях са се занимавали и са отглеждали селскостопанска продукция – зеленчукопроизводство и овощарство и колко са се занимавали при отглеждането на домашни животни, но не екзотични животни . Вервайте, както казваше един политик анкетата ще бъде покъртителна .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *