Ерол Мюмюн: Основният приоритет, който сме си поставили е бъдещето и грижата за нашите деца Ще направим така те и нашите семейства да живеят в един модерен европейски Кърджали

Валери КОВАЧЕВ

В качеството си на кмет на община Кърджали заставам пред вас напълно позитивен, откровен и искрен, с вярата, че добрата съвместна работа между медии и община ще продължава в добрия тон. Желая Вие като медии да правите всичко възможно информацията, която ще получавате от общината да достига до всеки дом и всеки жител на общината. Убеден съм, че Вашата мисия е дълбоко благородна, защото хората от  общината разчитат на Вас да получават обективна и реална информация. Това каза ден новият кмет на община Кърджали Ерол Мюмюн на първия си брифинг с журналисти, в който участваха и неговите четирима заместници.

Подобни срещи ще се провеждат веднъж месечно, за да получават медиите актуална информация от кухнята, която да бъде достъпна и да достига до всеки гражданин.  Разчитам реално и обективно да представяте това, което се случва в работата на Общинската администрация за благото на гражданите на общината, заяви градоначалникът.

Хората искат да видят повече асфалт, повече светлина, повече чистота, повече зелени площи, повече спортни съоръжение и детски площадки. Разбирайки и знаейки техните очаквания като кмет на общината заедно с екипа ми ще направим всичко възможно следващите четири години да покрием очакванията на нашите съграждани. Няма да е лесно, но ще работим упорито в тази посока, така че всички граждани да изпитат истинско удовлетворение, че са жители на община, независимо дали живеят в града или в селата. Основен приоритет, който сме си поставили е бъдещето и грижата за нашите деца. Ще направим така, че нашите семейства и нашите деца да живеят в един модерен европейски Кърджали с добра инфраструктура и повече зелени площи, с чисти и поддържани паркове, както нашите съграждани по малките населените места също да изпитват гордост, че са част от община Кърджали, изтъкна Ерол Мюмюн.

Пожелавам на себе си и на екипа ми попътен вятър и много успехи, а на вас да бъдете все така активни, да бъдете до нас и да работим в синхрон. Пожелавам Ви  професионални успехи и здрави, обърна се кметът към журналистите.

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *