Пожар на тераса на апартамент: Изгоря бяла и черна техника Около 15,30 часа на 19 ноември бил подаден сигнал за пожар в заведение в Кърджали

Сигнал за пожар на тераса на апартамент в Кърджали е подаден на 17 ноември около 16 часа. Изгорели бяла и черна техника, опушени били 5 кв. м стени. Късо съединение в електрически уред причинила запалването. Екип на РСПБЗН-Кърджали е бил на мястото на произшествието. Вследствие на неправилно използване на отоплителни уреди възникнал пожар в жилище на 18 ноември около 14 часа. Екип на пожарната служба в града загасил огъня. Изгоряло домашно имущество в стаята, опушени били около 20 кв. м стени.

Около 15,30 часа на 19 ноември бил подаден сигнал за пожар в заведение в Кърджали. Изпратени е бил екип на пожарната служба в града, който загасил огъня. Изгорели около 3 кв. м покривна конструкция. Комин на селскостопанска постройка в село Чал се запалил на 18 ноември около 11,30 часа. Екип на РСПБЗН-Крумовград загасил пламъците. Няма материални загуби. Сухи треви и храсти пламнали в землището на село Гърбище на 17 ноември около 11 часа. Екип на РСПБЗН-Ардино загасил огъня, причинен от небрежна работа с огън. Своевременната намеса на пожарникарите попречила пожарът да се прехвърли в 50 декара боров масив.

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *