Ученици от „Славейков“ представят тази вечер в театъра постановката „Сако от велур“ Приходите от билетите, които са на цена 5 лева, ще отидат за благотворителна кауза

Константин ЧАУШЕВ

Средно училище „Петко Р. Славейков“ кани всички кърджалийци на премиерата на постановката „Сако от велур“ от Станислав Стратиев. Режисьор е Атанас Атанасов. Представлението е на 30 ноември от 18.30 часа в Театрално-музикалния център в Кърджали. Събитието е финал на тържествата по случай патронния празник на училището за шампиони.

В постановката участват Айча Ахмед, Алекс Муканов, Васил Кючуков, Виктор Колев, Виктория Михайлова, Даниел Палазов, Джулия Коджаманова, Ивайла Халваджиева, Иван Костадинов, Красимир Асенов, Константин Чаушев, Лорена Миткова, Мария Муканова, Мелвин Сюлейман, Никола Атанасов, Рая Карамилева, Румен Сираков, Яница Кехайова, Янислав Димитров и Ясмин Мустафа.

Всички актьори са ученици от кърджалийското Средно училище „Петко Р. Славейков“. Готови са  с голям ентусиазъм, желание и амбиция да се справят с театралното предизвикателство. Приходите от билетите, които са по 5 лева ще бъдат за актуална благотворителна кауза .

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *