Долна Бленика благодари на кмета Ерол Мюмюн за поставената ограда на гробището

Нов живот

В редакцията на „Нов живот“ се получи писмо на Нюркян Исмаил Мехмедали, с което жителите на село Долна Бленика благодарят на кмета на община Кърджали Ерол Мюмюн за светкавичната реакция по един важен за жителите проблем.

В него се казва: От година пиша много писма до общинска администрация Кърджали, два пъти съм разговарял с Хасан Азис, бившият кмет на община Кърджали, над десет пъти със зам.кмета Митовска. Няколко пъти със секретаря на общината Риза. Ставаше дума за направата на ограда на едно гробище, находящо се в с. Долна Бленика, до гората. Системно гробовете са били нарушавани от диви животни и кучета.

След много писма и разговори по телефона, резултатът беше наполовина, даже и по-малко. Веднага след като новият кмет и неговият екип започнаха работа, се обадих веднъж и след кратък разговор със секретарката на кмета Ерол Мюмюн, оставих съобщение за половинчатата работа на старите.

На следващия ден фирмата, която започна, беше заменена с друга и преди два дни на 29.11.2023 година оградата беше завършена.

Благодаря от името на хората в с. Долна бленика за бързата реакция и добре свършената работа.

Редно е като граждани освен да критикуваме да виждаме, а и най вече да отбелязваме и свършената работа. Така е честно, според мен, казва в писмото си Нюркян Исмаил Мехмедали.

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *