Медали и дипломи спечелиха ученици от Кърджали на олимпиадата КИНГС Стотици деца от цялата страна участваха в международното дистанционно състезание

Нов живот

Стотици деца от различни краища на страната взеха участие в олимпиадата „КИНГС”. Представителите на ОУ „Св.Св.Кирил и Методий“ – Кърджали Людмила Чавдарова от VI „б“ клас, Иван Младенов от VII „а“ клас и Туана Юсуф, която от тази учебна година е в Езикова гимназия ”Христо Ботев”, участваха в олимпиадата и завоюваха призови места.

От финалния кръг Людмила Боянова е с дипломи – първа степен по български език и литература, английски език и „Човекът и природата“, диплом – втора степен по математика. От кралската лига тя е с три златни медала по математика, по английски език и по български език и литература. Получава и сертификати за участие в международно квалификационно първенство по математика и английски език. Иван Младенов получава диплом-втора степен по английски език. Туана Юсуф е  с диплом-втора степен и бронзов медал по английски език. Грамота за значителни успехи в организирането на олимпиадите и подобряване на учебния процес получи и Шенай Али, учител по английски език.

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *