Полицаи и доброволци спасиха изчезнала 94-годишна жена от неделинското село Гърнати Кметът на общината Боян Кехайов им благодари за бързата и адекватна реакция

Нов живот

Кметът на община Неделино Боян Кехайов е изпратил писмо до директора на Областната дирекция на МВР в Смолян, в което благодари на служителите от Полицейския участък в Неделино към Районното управление в Златоград, които с бързата си реакция и адекватно поведение са помогнали за установяване на изчезнала жена в района на село Гърнати.

На 27 януари към обяд е било получено съобщение, че 94-годишната Росица Колева от село Гърнати е в неизвестност. По данни на близките най-вероятно е била излязла да от дома си да събере съчки и дърва за огрев. Въпреки издирвателните мероприятия същият ден не е установена. На следващия ден в издирването се включват полицаи и доброволци от близките села. Включва се и следово куче. В гориста местност откриват една от обувките на изчезналата и посоката на движение. След около 24 часа неизвестност жената е установена жива и здрава в района на село Тънка бара, община Неделино.

Последвай ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *